Υπηρεσίες 2018-03-14T19:50:18+00:00

Υπηρεσίες

Επικοινωνία

Αφαίρεση Αμιάντου

Η M & R Asbestos Company LTD είναι μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις διαχείρισης και απομάκρυνσης αμιάντου στην Κύπρο. Έχοντας επενδύσει στο προσωπικό και τα περιουσιακά μας στοιχεία, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιαδήποτε δουλειά στον τομέα του αμιάντου όπως δείχνουν τα προηγούμενα έργα μας.

Έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με τον αμίαντο και την ικανότητα να αναλαμβάνουμε έργα οποιουδήποτε τύπου και μεγέθους.

Η δουλειά μας βασίζεται στην εφαρμογή όλων των υφιστάμενων Κανονισμών / Νομοθεσίας για τον Αμίαντο και στην τήρηση υψηλών προτύπων σε θέματα υγείας, ασφάλειας και περιβάλλοντος.

Επισκοπήσεις Αμιάντου

Σύμφωνα με τον κανονισμό για τον έλεγχο του αμιάντου του 2012, ο κάτοχος των δασμών σε μη οικιακούς χώρους πρέπει να διαχειρίζεται τον κίνδυνο παρουσίας αμιάντου στις εγκαταστάσεις. Προκειμένου ο κάτοχος του δασμού να είναι σε θέση να μετρήσει αυτόν τον κίνδυνο που προκαλείται από τον αμίαντο, πρέπει να καταρτιστεί έκθεση διαχείρισης της έρευνας για τον αμίαντο από έναν ειδικευμένο γεωπόνο αμίαντο. Πριν από κάθε ανακαίνιση ή εργασίες κατεδάφισης που σχεδιάζονται σε χώρους, θα πρέπει να εκπονείται Έκθεση Έρευνας για τον Ανασχηματισμό / Κατεδάφιση του Αμίαντου από τον Επιθεωρητή Αμίαντου, σύμφωνα με τον Οδηγό Έρευνας για τον Αμίαντο HSE (δεύτερη έκδοση, που δημοσιεύτηκε το 2012).

Η  M & R Asbestos Company LTD απασχολεί εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό και υπεργολάβους για να πραγματοποιήσει αυτές τις έρευνες και να εκπονήσει Εκθέσεις Έρευνας για τη διαχείριση ή ανακαίνιση / κατεδάφιση αμιάντου όπως φαίνεται προφανώς στα έργα που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Απόρριψη / Μεταφόρτωση Αμιάντου

Μετά από κάθε αφαίρεση αμιάντου, το απόβλητο υλικό πρέπει να απορριφθεί ανάλογα. Για τα απόβλητα αμιάντου που έχουν απομακρυνθεί από χώρους στη Δημοκρατία της Κύπρου, τα απόβλητα πρέπει να αποθηκεύονται εντός κλειστών εμπορευματοκιβωτίων ISO και σε προκαθορισμένες χρονικές περιόδους όταν το ανοικτό ορυχείο αμιάντου στο Amiantos Village είναι ανοιχτό, τα απόβλητα μεταφέρονται και θάβονται εκεί υπό την επίβλεψη το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος. Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες τα απόβλητα αμιάντου απομακρύνθηκαν από τις βρετανικές βάσεις, αποθηκεύονται εντός κλειστών εμπορευματοκιβωτίων ISO σε καθορισμένη ζώνη προσωρινής αποθήκευσης αμιάντου και στη συνέχεια μεταφορτώνονται στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου θάβονται σε εξουσιοδοτημένους χώρους.

Η M & R Asbestos Company LTD έχει την εμπειρία να παρέχει αυτές τις εξειδικευμένες υπηρεσίες για κάθε τύπο αμιάντου, σε οποιαδήποτε μορφή και χωρητικότητα και από όλες τις περιοχές του νησιού.

Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών

Η M & R Asbestos Company LTD είναι υπερήφανη που απασχολεί το πιο έμπειρο προσωπικό της Κυπριακής Βιομηχανίας Αμιάντου και έχει στενούς δεσμούς με τις μεγαλύτερες Εταιρείες Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για το Αμίαντο του Ηνωμένου Βασιλείου που εργάζονται σε μια ποικιλία έργων πολιτικού μηχανικού που ασχολούνται με τον αμίαντο. Αυτό μας δίνει την εμπιστοσύνη να κατανοήσουμε τυχόν πολύπλοκα προβλήματα που προκύπτουν από την παρουσία οποιουδήποτε τύπου αμιάντου και θα χαρούμε να μοιραστούμε τις γνώσεις μας με τους πιθανούς πελάτες.

Group Members

Here at M & R Asbestos we work within a group of very trusted companies.

VIEW ALL GROUP MEMBERS

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εμάς και τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες. Μπορούμε επίσης να προγραμματίσουμε μια συνάντηση και να συζητήσουμε προσωπικά πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

W2NvbnRhY3QtZm9ybS03IGlkPSZxdW90OzEwOSZxdW90O10=